Sähköinen taloushallinto

Sujuvaa ja nopeaa asiointia sähköisesti


Käytössämme oleva Fennoan sähköinen taloushallinto-ohjelmisto on työkalu helpottamaan kirjanpidon hoitamista, mutta ennen kaikkea sujuvoittamaan yrittäjän arkea. Helppokäyttöinen, web-pohjainen sovellus on muokattavissa helposti yrityksesi näköiseksi.

Fennoan ohjelmisto 

 • Tuotteiden muodostaminen ja hintojen muokkaaminen 
 • Tuotteiden ja palvelujen myynnin seuranta 
 • Helppo asiakkaiden luominen: ohjelma hakee asiakkaasi tiedot sekä verkkolaskuosoitteen y-tunnuksella automaattisesti 
 • Yksinkertainen laskujen sekä maksumuistutusten tekeminen 
 • Oma mobiilisovellus 

Yhdenkään yrittäjän ei tarvitse enää pelätä taloushallintoa. Jokaisen yrittäjän tai pomon yrityksen taloudesta vastaavan kannattaa opetella käyttämään sähköisen taloushallinnon perustoimintoja – ne helpottava arkea uskomattoman paljon!

Talouden reaaliaikainen seuranta

Tiedätkö, miltä yrityksesi tilillä tapahtuu kuukauden, kahden tai kolmen päästä? Myyntiä ja ostoja reaaliaikaisesti seuraava kassavirtaraportti auttaa hahmottamaan yrityksesi maksukyvyn kehittymistä sekä numeroina että graafisina esityksinä. Kassavirran seuraamisen ansiosta pystyt suunnittelemaan investointeja ja ennakoimaan kassavarojen kausittaista vaihtelua. Ohjelmisto näyttää sinulle myös budjettiin perustuvan tavoitekäyrän kuluvalle vuodelle.

Ostolaskut tarkassa järjestyksessä

Fennoan ohjelmiston avulla myös ostolaskujen hyväksyminen ja seuraaminen on helppoa. Kun tilaat laskut sähköisessä muodossa suoraan ohjelmistoon, ne etenevät hyväksymisen jälkeen automaattisesti maksuun. Ohjelmistoon voi lähettää sähköisiä laskuja joko verkkolaskuna tai sähköpostitse PDF-laskuna. Laskuttajasi voi valita itse, kummalla tavalla laskujen lähettäminen on hänelle helpompaa. Voit myös käyttää skannauspalvelua paperilaskujen skannaamiseksi sähköiseen muotoon.

Hyödyt

 • Voit tarkistaa vuositasolla esimerkiksi koko vuoden polttoainekulut.
 • Löydät vanhat kuitit helposti esimerkiksi takuuasioiden hoitamista varten.
 • Vertaamalla vanhempia kuitteja tuoreempiin voit kätevästi seurata palvelujen tai tuotteiden hintojen kehittymistä.
 • Voit hyödyntää helposti löydettäviä kustannustositteita muun muassa tarjousten laatimisessa.

Tallenna asiakirjapalveluun

 • Urakkaopimukset
 • Tunti ja palkkatiedot
 • Työsopimukset
 • Viranomaisluvat
 • Vuokrasopimukset

Sopimukset sähköiseksi

Fennoan sähköiseen ohjelmistoon voi sisällyttää myös asiakirjapalvelun, joka tarjoaa merkittäviä hyötyjä yrittäjille. Palveluun kuuluu mahdollisuus lähettää sopimuksia ja tarjouksia sekä pyytää niihin sähköiset allekirjoitukset. Kun sopimukset on allekirjoitettu, ne jäävät palveluun talteen ja ovat sieltä helposti löydettävissä. Mikäli yritykselläsi ei ole mahdollista tehdä sopimuksia sähköisessä muodossa, kysy apua tilitoimistostamme.

Koulutamme käyttämään palvelua

Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen on mittava muutos yrityksen arjessa, mutta osaavan tilitoimiston avustuksella järjestelmän käyttöönotto on nopeaa ja sujuvaa. Me autamme sinua käyttöönotossa sekä koulutamme yrityksesi avainhenkilöt käyttämään web-pohjaista ohjelmaa, siihen valittuja lisäpalveluja sekä mobiilisovellusta. Koulutus tapahtuu tilitoimiston tiloissa tai asiakkaan luona. Asiakkaanamme saat meiltä jatkuvan tuen Fennoan käyttöön.

Fennoan sähköinen taloushallinto-ohjelmisto on työkalu helpottamaan kirjanpidon hoitamista, mutta ennen kaikkea sujuvoittamaan yrittäjän arkea. Helppokäyttöinen, web-pohjainen sovellus on muokattavissa helposti yrityksesi näköiseksi.